HELLO KITTY KOLEKSİYONUM🎀

 


Hello Kitty, en sevdiğim çizgi karakterlerden biri.Animelerini izledim mi çok hatırlamıyorum ama karakterin sevimliliğine bayılıyorum.Genellikle de Hello Kitty desenli özellikle de lisanslı ürünler gördüğümde beğendiklerimi alıyorum.Ayrıca Japonya'dan ve Kore'den mektup arkadaşlarım da, oralarda Hello Kitty temalı ürünler çok popüler ve çeşitli olduğundan bana Hello Kitty desenli birçok ürün göndermişlerdi.Böyle böyle elimde birçok Hello Kitty ürünü birikmiş ve koleksiyon diyebileceğim kadar da oldukları için bunu bir blog yazısıyla paylaşayım dedim.


Yazının hazırlıklarını yaparken, ürünleri tekrar çıkarıp denerken tesadüfen geçen hafta, bu sene Hello Kitty'nin 50. yıl dönümü olduğunu öğrendim.Hatta doğum günü tam olarak 1 Kasım 1974'müş:) Hello Kitty Koleksiyonu yazım da tesadüfen Hello Kitty'nin 50. yaş gününe yakın bir zamana denk gelmiş oldu:) Şimdi benim koleksiyonumdaki ürünlere bakalım.Benim gibi Hello Kitty hayranı olanlarınız varsa belki ürünler arasında ilginizi çekenler olur:)


Öncelikle Hello Kitty temalı kırtasiye ürünleriyle başlayayım.Hello Kitty'nin en yakıştığı kategori kırtasiye kesinlikle:)

Hello Kitty Kalem Kutu- Bendeki bu kalem kutu oldukça eski.Üzerindeki deseni ve yazısına bayıldığım için almıştım.Hatta iki tane almıştım diye hatırlıyorum.Biri bu pembe renkli olan diğeri de gri üzerine pembe desenliydi.Kumaşı çok sağlam.Yıllardır kullanıyorum ve herhangi bir deformasyon olmadı.İçi de oldukça geniş.Bunu bazen kalem kutu bazen atıştırmalık çantası bazen de makyaj çantası olarak kullanıyorum.

HKN Hello Kitty Kurşun Kalem- Bunun da deseni ve rengi çok güzel.Bundan da iki tane aldım diye hatırlıyorum.Diğeri de sanırım siyah üzerine pembe desenliydi.Tasarımı hem şirin hem de şık.Ucu çok yumuşak değil ve yoğun yazmıyor ama yine de belirgin yazıyor.

Umur Collection Hello Kitty Çizgili Bloknot- Bu defterime aşığım.Bitireli yıllar oldu ama hala saklıyorum.Kapağının tasarımı inanılmaz şirin.Ayrıca sayfalarında da Hello Kitty desenleri bulunuyor.

Hello Kitty Mini Mektup Zarfları- Bu bir mektup arkadaşımın hediyesiydi.O dönemlerde birçok mektup arkadaşım olduğu için bu benim için güzel bir hediye olmuştu.İçine bir mektubun sığması mümkün değil ama ufak hediyelerimi bu zarfın içine koyuyordum.Deseni ve tasarımına bayıldım.Bu zarflardan epey kullanmışım, şu an elimde iki tane kaldı.Bir tanesini koleksiyonum için elimde tutmak istiyorum.

Hello Kitty Stickerlar- Bunlardan bir kısmını mektup arkadaşlarım göndermişti bir kısmını da ben almıştım.Sanırım kabartmalı olanları ben almıştım.Oldukça eskiler, yaklaşık bir 10 yılı vardır.Renkleri solmuş biraz ama yapışkan kısımları iyi.Renkleri bozulmasına rağmen desenleri şirin olduğu için ara sıra kullanıyorum.Diğer, kabartmalı olmayan da oldukça fazla stickera sahip.Yapışkanı ve desenleri güzel.Bu stickerlarda Hello Kitty deseninin dışında, Hello Kitty'nin tavşan arkadaşı (sanırım adı My Melodi) ve Hello Kitty'nin aksesuarlarının stickerları da bulunuyor.Hepsi de aşırı sevimli. Bu stickerları genellikle mektuplarda kullanıyordum ama son zamanlarda ajanda süslemek için kullanıyorum.


Kozmetik ve bakım koleksiyonumla devam ediyorum.

Hello Kitty Fırça Kutusu- Bu aslında bir fırça setinin kutusuydu.Fırçaların yazısını şurada paylaşmıştım.Ama hepsi bozulduğu için attım.Kutunun hem materyali hem de deseni güzel olduğundan onu tutmak istedim.Son zamanlarda bu kutuyu kuruttuğum çiçekleri saklamak için kullanıyorum.Bu arada bu ürünü Ali Express'ten aldım, büyük ihtimalle lisanslı değil.

Hello Kitty Yağ Emici Kağıt- Bu o kadar güzel bir ürün ki.Tasarımı inanılmaz şirin.Hem paketi hem de kağıtların deseni muhteşem.Kağıtlar incecik ve cildi kurutmadan fazla yağdan arındırıyor.Detaylı bir şekilde şurada paylaşmıştım yazısını.

Etude Hello Kitty Mini Hand Lotion- Seneler önce Etude House markasından almıştım bu kremi de.Etude'ün el kremi çoktan bitti ama paketin desenine bayıldığım için içine farklı el kremi doldurarak kullanmaya devam ediyorum:) Etude'ün el kremi yazısını da şuradan okuyabilirsiniz.

Ekka Kozmetik Hello Kitty Compact Powder- Oldukça sade ama şirin bir tasarıma sahip bu ürün.Ve etkileri o kadar güzel ki.Pudranın içerisinde minik ışıltılar var ve yüze hafif bir ışıltı katıyor.Ben bu tarz, içinde minik ışıltılar bulunan pudraları kullanmayı sevdiğimden bu ürünü de çok sevdim.Detaylı olarak şurada anlatmıştım.

DoDo House I Miss You Lip Balm- Bunu da Ebay'den yada AliExpress'ten almıştım.Lisanslı bir ürün değil ama üzerindeki desen çok şirin bir Hello Kitty deseni.Dudakları yumuşacık yapan ve çok hoş bir parlaklık veren, kalıcılığı iyi olan bir lip balm.Bunu da detaylı olarak şurada paylaşmıştım.

Ekka Kozmetik Hello Kitty Lollipop Lip Gloss- Tasarımı şirin olan Hello Kitty ürünlerinden bu da.Glossun rengi paketiyle aynı renk olsa çok güzel olurmuş ama koyu canlı bir pembe renge sahip.Oldukça parlaklık veriyor.Birkaç kat uygulamada duruşu daha hoş.Biraz yapış yapış his bırakıyor.Daha detaylı yorumum için buraya tıklayabilirsiniz.

Ekka Kozmetik Hello Kitty Lip Gloss- Ekka'nın Hello Kitty koleksiyonundan epey ürün almışım:) Bu lip gloss inanılmaz güzel bir parlaklık veriyor.Renk vermesi az ama parlaklık açısından çok iyi bir ürün ve bu parlaklık da uzun süre kalıyor.Bunun yazısını da şurada paylaşmıştım.

Hello Kitty Manikür Makası- Bu ürün sanırım bana Kawaii Box'tan çıkmıştı.Çok kaliteli materyalden yapılmış ama tırnak etlerinin tamamına ulaşamıyor.Güzel kesiyor ama şeklini bozabiliyor.Bunun dışında makasın tasarımı çok şirin ve Hello Kitty'yi anımsatıyor.

Hello Kitty Mini Saç Tarağı- Deseni çok şirin mini mini bir tarak:) Bunu bir mektup arkadaşım göndermişti ama sanırım bu bir çocuk saç tarağı :D Bildiğimiz tipik fırça tipinde saç tarakları gibi.Saçı güzel tarıyor ve açıyor ama biraz küçük işte.Tek iyi yanı küçük olduğundan kolay taşınabilir olması.


Ve son olarak giyim-aksesuar kısmı.

Hello Kitty Bilek Çorabı- Deseni inanılmaz tatlı bir çorap.Bir mektup arkadaşımın hediyesiydi ve büyük ihtimalle Daiso'dan almıştı.Deseni çok güzel ama ben bilek çoraplarını çok sevmediğimden sık giymiyorum.

Hello Kitty Gözlük- Bu, camsız ve aksesuar olarak kullanılan gözlüklerden.Bunu da ya Ebay yada AliExpress'ten almıştım.Lisanssız bir ürün yani.Tasarımı çok şirin:) Bu tarz gözlükler benim aldığım dönemlerde 2010'lu yıllarda sık sık aksesuar olarak kullanılıyordu.

Benim Hello Kitty koleksiyonumdaki ürünler bunlardı.Ürünler arasından ilginizi çeken ve beğendikleriniz oldu mu? Siz de Hello Kitty karakterini ve Hello Kitty temalı ürünleri seviyor musunuz?:)

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Kızım hastası. Pijamadan takıya bir sürü Hallo Kitty li eşyası var 😊

    YanıtlaSil
  2. I love hello kitty and my daughter loves it too. Very cool items. She now prefers the pusheen cat.

    Greetings and I invite you to see my new painting :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hello Kitty is the one of the cutest cartoon caracters:) Thank you, i will:)

      Sil
  3. kim sevmeeez :) senden görüp potter koleksiyonu yapcam bu da aklımda olsuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şirin çünkü:) Ya çok sevindim, keyifli oluyor:)

      Sil