MAKYAJ ÇANTAMDA NELER VAR👝

 


Makyaj Çantamda Neler Var, izlemeyi ve okumayı en sevdiğim içeriklerden biridir.Ve bloguma baktığımda bu içeriğe özel bir yazı olmadığını fark edip şaşırdım.Blogumu ilk açtığım zamanlarda yayınlamıştm bir tane ama onu Youtube videosuyla destekleyerek paylaşmıştım.Videoyu silince de yazıda sadece çantamın içeriği kısmı kaldı.Bir de üzerinden 8 yıl geçmiş.Tabii ki bu süreçte makyaj çantam ve içindeki ürünler defalarca değişti:) Güncel makyaj çantamı ve içeriğini paylaşmak istedim bu yazımda.Keyifli okumalar.


Çok sık dışarıda makyaj yapmadığımdan makyaj çantam bir çantamın içinde mahzun mahzun durur genellikle:) Makyajımı genellikle evde yaparım, çok tazeleme isteyecek kadar da uzun süre kalmadığından makyaj çantamı sık taşımıyorum yanımda.Bir de küçük çanta taşıdığım zamanlarda da makyaj çantamı yanıma almıyorum.Ama büyük çanta kullanırken ne olur ne olmaz diye yanımda taşırım.Ani gelişen bir durum olduğunda, farklı bir yerde makyaj yapmam gerekirse diye hazırladığım bir çanta bu.Bazen bu tarz durumlar oluyor ve çok da işe yarıyor açıkçası.Eskiden fırçasından fondötenine her türlü ürünü makyaj çantasına koymaya çalışırdım ama makyajda yavaş yavaş minimale doğru adım atıyorum ve makyaj çantamı da bu şekilde değiştirdim.Makyaj çantamı ve içindekileri beraber inceleyelim.


Bu makyaj çantamı seneler önce Ebay'den almıştım.Vintage temalı, beyaz ve açık kahverengi tonlara sahip, her şeye, her çantaya uyum sağlayabilecek hoş bir tasarıma sahip.Önünde de çok hoş bir vintage çizim var.Şekli kullanış açısından çok iyi.Ben çok kullanışlı buluyorum.İçi ise oldukça geniş, bol bol ürün sığıyor.Tek gözden oluşuyor.Kumaşı ve dikimi kaliteli ve dayanıklı.Yıllarca herhangi bir yırtılma yada bozulma olmadı.


Gelelim makyaj çantamın içindeki ürünlere:)


Cilt Makyajı;

Kiko Full Coverage Concealer | 01*- Kapatıcı, makyaj çantamın olmasa olmazlarından biri.Sünger ve fırça istemeyen bir ürün olduğu içinde böyle bir krem kapatıcı taşımak daha kolay oluyor.

Rimmel London Kate Sculpting Palette | 002 Coral Glow*- Milattan önce aldığım bu aydınlatıcı-kontür-allık paleti, hepsini bir arada taşıdığı ve tonları da ciltte çok hoş durduğu için makyaj çantamda:) Aydınlatıcı ve kontürü sık kullanmasam da allık sıkça kullandığım bir makyaj ürünü.


Göz Makyajı;

Giordani Gold Luminious Cream Eyeshadow | Glowing Nude- Göz makyajında da yine pratik ve çok fazla fırça istemeyecek ürünler koymayı tercih ettim makyaj çantama.Bu far da krem yapıda ve rengi de her türlü makyaja gidiyor.

Gosh Forever Matt Eye Shadow | 11 Dark Brown*- Bu da kremsi yapıya sahip kahve tonlarında bir kalem far.Kolay göz makyajı yapma açısından bu da güzel bir ürün.

Beaulis Glide It Eyeliner | 100 Black- Eyeliner olarak da en kolay kullanabildiğim ve en güzel etkiye sahip ürün var makyaj çantamın içerisinde.


Maybelline Falsies Push Up Drama*- Rimel olarak bu ürün var.Kontrollü kullanıldığında güzel etki veren bir ürün.

Rimmel London Brow This Way Kaş Maskarası | 003 Dark Brown*- Kaş ürünü olarak hem kaşlara şekil verecek hem de renk verecek tek bir ürün olsun istedim makyaj çantamda.Bu ürünün şekil vermesi güzel.Kontrollü uygulandığında renk vermesi de iyi.


Dudak Makyajı;

Chifure Liquid Rouge | 124*- Makyaj Çantamda bir tane gloss taşıyorum o da bu ürün.Tam sürerek renk verebilirken hafif sürüp sadece parlaklık da elde edilebiliyor.

Avon Tester Rujlar | Iced Coffee ve Latte renkleri*- Bunlar da çok eski ürünler ama makyaj çantasında çok az yer kapladıklarından dudak ürünü olarak bu tarz tester ürünler atıyorum makyaj çantasına.Renkleri de çok güzel.

Golden Rose Mini Velvet Matte Lipstick | 04 ve 12 renkleri*- Bu da sevdiğim bir seri ve makyaj çantama biraz daha renkli dudak ürünü eklemek istediğimden bunları tercih ettim.

Swatchların tümüne anlatım sırasıyla bakabilirsiniz.


Makyaj Fırçaları;

Eklips Seyahat Boyu Pudra Fırçası*- Bu tarz mini fırçalar makyaj çantasına atmak için çok iyi oluyor.Bu pudra fırçasını bronzer ve allık uygulamak için koydum makyaj çantama.

Eklips Seyahat Boyu Far Karıştırma Fırçası*- Farları fırçayla dağıtmam gerekir diye de bu fırça bulunuyor.

Ecotools Seyahat Boyu Far Dağıtma Fırçası*- Bu fırçayı da açıkçası aydınlatıcı uygulamak için bulunduruyorum.


Ve son olarak mini bir ayna bulunuyor makyaj çantamda.

Benim makyaj çantam ve içeriği bu şekildeydi.Umarım keyifle okumuşsunuzdur:)

*Hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. nee güzeel teşekkürler :) bi de demekki sık sık yolculuklara çıkmıyorsun seen :)

    YanıtlaSil
  2. Keyifle okudum. :)
    Ben de uzun süre önce aldığım ürünlere, milattan önce derim. :)
    Gençken ufak bir çantam vardı, ayna, ruj koymak için. Şimdiler de çantaya gerek kalmadı. :)
    Çantanız da içindekiler de çok güzelmiş. İyi günlerde kullanın.
    Anlatım ve paylaşım için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de güzel yorumunuz için teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Çok tatlı bir yazı olmuş😊 Benim küçücük ince uzun pembe bir çantam var, içinde parlatıcı ve hafif renk veren lıp stıck ve küçücük bir nemlendiricim, göz kalemim var. Bir de küçük bir allık olur yanımda😊 Makyaj pek yapmıyorum, en takıntılı olduğum makyaj malzemesi rimeldir😊 Yalnız pek yapmasam da makyaj malzemelerinin ambalajları beni çok cezbediyor, aşırı tatlılar😊 Beaulıs'ın Sevgililer Günü için çıkardığı iki taraflı ruj çok hoşuma gitti😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Tabii ki ihtiyaca göre makyaj çantası içeriği oluşturmak en iyisi.Gerçekten ambalajlar beni de cezbediyor:)

      Sil