EN İYİ 5 KAĞIT MASKE💧

 


Herkese merhaba~

Blogda sık sık kağıt maske incelemesi yapıyorum bildiğiniz gibi.Ayrıca cilt bakım ürünleri arasında da en sevdiğim ürünlerdendir kağıt maskeler.Maskeleri genellikle ayrı ayrı detaylı şekilde inceliyorum.Ama oldukça fazla ürün seçeneği var.Ben de neden etkilerini en sevdiğim maskeleri bir yazıda toplamayayım diyerek bu yazıyı hazırlamak istedim:) Listede genellikle kolay bulunabilecek ve piyasaya göre bir miktar daha uygun maskeler var.Gelin hep birlikte listeye bakalım:)




Meyve özlü içerikleriyle hazırlanmış bir seri.Frudia markasının cilt bakım ürünlerini çok beğeniyorum.Bu kağıt maskeleri oldukça etkili.Benim gözenek problemlerim ara sıra belirginleşiyor.Bu seriden Pore Control maskeyi de belki etki eder diye almıştım.İlk kullandığınızda maskeyi çıkardıktan sonra çok fark edilmiyor ama sonrasında cildinize baktığınızda gözenek görünümünde acayip bir azalma olduğunu fark ediyorsunuz.Ben görünce şaşırmıştım.Etkisi çok iyi ve genel olarak da çok başarılı bir maske.



Bu maskeler genellikle hücreden cilt yüzeyine kadar, yani cilde en ince ayrıntısına kadar etki etmeyi vaat ediyor.Serumlu maskesinin yanı sıra içerisinde ayrıca bir serum daha bulunuyor.Bir de 3D olduğu için yüzün her yerini sarıyor.Bu zamana kadar kullandığım maskeler içerisinde en başarılı etki eden ve etkilerini uzun süre ciltte tutan maskeydi.Ayrıca cilde inanılmaz hoş bir görüntü katıyordu.Bir ara Gratis'lerde satılıyordu ama şu sıralar satışı nereden yapılıyor bilemiyorum.Denk gelirseniz salyangoz özlü olanını tavsiye ederim.Cilde etkileri muhteşem.



Watsons'ın bu maskeleri cildi inanılmaz iyi nemlendiriyor.Cildi hem içerden hem dışardan çok başarılı şekilde nemlendiriyor ve cilt üzerinde de hoş nemli bir his bırakıyor.Ayrıca cildin daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağllıyor.Uygun fiyatlılar arasında en iyilerden biri bence.



Bu maskelerin etkileri de çok başarılı.Cilde başarılı bir nem sağlarken içeriğine göre cilde sağladığı etkiler de gözle görülür şekilde fark ediliyor.Bir de ciltte bıraktığı etkisi uzun sürüyor.Bu maskelerin de bir çok içerik seçeneği var ama benim favorim Snail olan.



Cire Aseptine'in bu maskeleri de Purederm'in 3D maskeleri gibi ayrı ürün içeriyor.Maskeler serumlu bir şekilde paketlenmiş, ayrıca maske öncesi ve sonrası kremleri de çıkıyor.Böyle olunca da maskenin cilde etkisi muhteşem oluyor ve ayrıca sağladığı etki de uzun sürüyor.Cildi çok güzel nemlendiriyor ve vaat ettiği etkileri sağlıyor.Denk gelirseniz bir şans verin derim.


Bonus olarak bir de Missha'nın Red Ginseng maskesini önerebilirim.Kullanalı uzun zaman oldu ama aklımda cildime çok iyi etki ettiği ve çok memnun kaldığım kalmış.

Benim kullandıklarım arasında en iyi 5 kağıt maske diyebileceğim ürünler bunlar.Hepsinin de etkileri yoğun ve bu etkilerin kalıcılığı uzun.

Maskeler hakkındaki detaylı yorumlarıma maskelerin isimlerinin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Frudia, Purederm, Watsons ve Cire Aseptine markaları hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. fruida o zamansa bakarıız :)

    YanıtlaSil
  2. Watsons maskelerinde bir iki tane kullanmıştım daha önce, Missha'nın inci özlü olanını kullandım, Missha iyi gelmişti bayağı. Bir de Isana'nın maskelerinden kullandım, güzeldi😊 Frudia maskesini merak ettim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Frudia çok iyi geldi benim cildime o yüzden başarılı buldum:)

      Sil
  3. Aloe Vera lı çok kullanıyorum ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça faydalı ama benim cildime iyi gelmiyor:/

      Sil